Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Opravdu se narovná podnikatelské prostředí tím, že se vybere více na daních? Jak se vlastně narovná podnikatelské prostředí někde, kde jsou podnikatelům přidělovány dotace? Zlé jazyky dokonce tvrdí, že mnoha velkým podnikatelům jsou daně odpuštěny, odpustíme velkým a postihneme malé a hned bude narovnané podnikatelské prostředí? Opravdu? A ještě to narovnáme tak, že současně sám stát provozuje "výdělečnou" činnost (poskytuje služby nebo výrobky, které zajistí bez problémů komerční sektor a přesto od toho neustoupí a tím jen narušuje podnikatelské prostředí). A kdy se vybere dost na daních? Na svatého Dyndy a nebo až bude odvedeno na daň 100 % příjmů? Zkuste hádat. Spousta otázek k zamyšlení.

3 0
možnosti
KK

Omlouvám se, ale co to je za slátaninu? Já jako zaměstnanec každý rok podávám daňové přiznání a mám snad být podle Vaší logiky uražen, že to někdo na FU zkontroluje?

Občas cestuju vlakem a má mě pobuřovat, že přijde nějaký průvodčí a na základě presumpce viny mi zkontroluje lístek? Atd., atd.

1 2
možnosti
Foto

Dobrý den, díky. To daňové přiznání vynechme, nevím, proč ho podáváte. S těma lístkama, zkusím odpovědět trochu nepřímo, jezdí i u nás dopravce, kde lístek vidět nechtějí, přesto zaplatíte. Nepřipadá Vám to jako lepší systém?:-)

1 0
možnosti
PD

Poté, co MF a Babiš neopatrně naznačili, kolik desítek miliard ročně lze v oblasti malého živnostničení vygenerovat, zaznamenávají realitní kanceláře po celé republice masivní nárůst zájmu o koupi či alespoň pronájem dosud opuštěných hospod a obchodů a to i na místech, kde pohyb zaznamenávají jen noční fotopasti, ikdyž není vyloučeno, že zájemci jsou jen Babišem nastrčení lidé což by vysvětlilo celou akci s EET.

3 0
možnosti
Foto

Já bych dodala, že většina lidí, panem Babišem poštvaných na "zloděje" vlastně vůbec neví co EET je a to, že "paraziti" zkrachují se jim moc líbí.

Je to však geniální nefér farizejství.

7 0
možnosti
Foto

A84l98e14š 24P25r26a21g48e43r

4. 12. 2016 21:00

nedobrá úvahaRv

4 5
možnosti
Foto

Snad. Snad je to opravdu jen tatínkovsky kontrolní mechanismus, který nám všem umožní mít se lépe.

0 0
možnosti
MK

EET pouze mění či zavádí jednu novou,moderní podmínku k podnikání.To,co Vy tady popisujete jako trestání,vinu apod.jsou jen hloupé přívlastky a žvásty.

2 5
možnosti
Foto

Dobrý den, je dobře, že tomu spousta lidí dává šanci, když už to tu je. Nakonec, kdyby k tomu měl každý zášť, kam by jsme šli dneska na oběd?

Co dáme dál, záchod, který pod záminkou kontroly rakoviny střev bude odesílat data, že nejíme dost kuřat a za jednoho jointa nás pošle na strusku? Prosím neberte to jako jakoukoliv urážku, jen jsem chtěl naplnit Vaše slova o hloupých žvástech :-)

0 0
možnosti
Foto

Problém je ten, že si mnoho lidí myslí, včetně vás, že člověk, který vytváří nějaké hodnoty, někoho ošidí tím, že se nenechá okrást. Daňový zákon je stejně nemravný jako byl zákon o povinném nošení žluté hvězdy.

8 2
možnosti
  • Počet článků 12
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 347x
Zaražený, věčně rýpající a nespokojený, toužící po divoké jízdě a absolutním klidu a hlavně nechápající, co se to vlastně děje.

Seznam rubrik